mandag den 20. juni 2011

SKRIV KOMMENTARER!!!

Ja, nu kommer der et lille surt opstød fra min side.

Jeg har flere gange bedt om, at I skriver en kommentar, så jeg har en idé om hvilke mønstre jeg skal oversætte, så jeg ikke bare sidder og oversætter "i blinde" - for selvom det ikke er svært at oversætte, så tager det alligevel noget tid!
Og efterhånden er sidetælleren kommet op over 400, så det vil sige, at der ér nogen der ser siden, men jeg har kun fået TO kommentarer (begge fra Heksegarn - tak :o)

Jeg HAR hørt, at det er lidt besværligt at skrive en kommentar...meeeeen kan man ikke yde den lille bitte indsats, når nu jeg bruger tid og kræfter på at lave gratis oversættelser??

Gå ind på "Alli Crafts", "A[mi]dorable Crochet" og "A Crochet Ninjas" blogge, og se hvilke gratis mønstre de har at tilbyde, og giv mig besked om hvilke mønstre I kunne tænke Jer at få oversat, og så oversætter jeg de mønstre der er mest stemning for.

Naturligvis er det også dejligt at få en kommentar med et tak...det er vel heller ikke for meget at forlange.

Og kommer der ikke snart gang i kommentarerne....tjaeee, så lukker jeg denne side ned, for jeg gider ikke sidde og bruge tid på noget, som folk tydeligvis ikke gider sætte pris på.

10 kommentarer:

 1. Sikke en fantastisk service med de oversættelser...Bare alle vidste det--jeg fik først øje på det nu!Tak

  SvarSlet
 2. Hejsa
  Jeg er ked af at læse at du vil lukke side, men kan så udemærket følge dig. Jeg var ikke klar over at du havde denne side, før jeg læste om den på rokken i dag.
  Jeg håber at du får en masse kommentare, så du får lyst til at forsætte med dit store arbejde med at oversætte for os, der ikke er så skrappe til det udenlandske.
  Hilsen Eva / Rysse

  SvarSlet
 3. Hej søde Lene

  SUPER GOD SERVICE.

  Vidste det desværre ikke, før jeg læste det på Rokken.

  TUSIND TAK, for al din hjælp og støtte på Rokken. Håber inderligt, at jeg kan få lov til at (mis)bruge din gode hjælp på denne side.

  Knus Lillian/supersine669

  SvarSlet
 4. Nu hvor jeg har fundet denne side vil jeg være meget ked af du lukker den.....
  Der er så mange søde opskrifter jeg kunne tænke mig at prøve

  SvarSlet
 5. Heeej Lene.
  Så lykkedes det også mig, at finde din side.. Og som så mange andre, var jeg slet ikke klar over at du havde denne side.
  Sikke da et arbejde med at oversætte alle de opskrifter, men hvor er der dog mange gode.

  Jeg er blevet ny fast læser, og er helt sikker på at jeg kommer til at kigge din blog meget, og vil da være utrolig ked af, hvis du lukker siden. For den er da bare for dejlig, ligesom dig ;)

  Smil fra Carina

  SvarSlet
 6. HURRAAAAAAaaaaaa....tusinde tak for kommetarerne...de luner bare mere end I ved :o)

  Hvis I så bare vil hjælpe mig, så kan vi sammen få lavet en skøn side med oversættelser, for der er jo en del mønstre fra de tre gæve kvinder fra A Crochet Ninja, A[mi]dorable Crochet og Alli Crafts, der jo bare ligger og skriger på en oversættelse.

  TAK TAK TAK for kommentarerne :o)

  SvarSlet
 7. Mon det er her under kommentarer, jeg kan ønske ?
  I så fald vil jeg gerne have fra "Alli Crafts"
  Free Pattern Butterfly Hat
  og
  Baby Earflop Hat

  SvarSlet
 8. Det er nemlig lige præcis det du kan...eller ihvertfald foreslå.

  Men jeg skal kigge på de to opskrifter du nævner, for der er nemlig ikke andre opskrifter i køen lige for tiden :o)

  KH Lene

  SvarSlet
 9. Hej
  Er lige stødt på siden og synes den er fantastisk. Vil nok komme til at bruge den meget i fremtiden..
  Men kan godt følge dig så var lige lidt ind og kigge på en af siderne og fandet en rigtig sød butterfry hue på alli cafts
  Og så tænke jeg det er fedt du har de huer med øreklapper og synes det kunne være fedt med lidt større størrelse om 6m http://allicrafts.blogspot.dk/2011/12/free-pattern-earflap-hat-toddler.html?m=1
  virkelige lækker sider tusin takk

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig mange tak for feedback'en :o) - Puha, hvor jeg lyder som en sur madamme...havde helt glemt dette indlæg. Men det er altså skønt, når jeg ved, hvad der er stemning for.

   Lige pt. er jeg inde i en lidt dum sygdomsperiode, så jeg ikke har det vilde overskud. Men jeg skal helt bestemt have dit ønske i tankerne, når jeg får lidt mere overskud igen :o)

   KH Lene

   Slet