fredag den 29. juli 2011

Sundae Oh La La Cheesecake

Originalmønster og fotos © Norma Lynn

Du finder oversættelsen under fanen; "Madvarer"

God Fornøjelse :o)

6 kommentarer:

 1. Jeg slås lidt med to-etagerskagen, ved ikke hvorfor men kanten til bunden vil ikke lykkes. Ligger den lidt væk og prøver denne af ;) Måske det så vil lykkes for mig senere. Men jeg er vil med de lidt anderledes kager :)

  SvarSlet
 2. Hmmm...og jeg ved ikke hvordan man hækler den, for jeg når ikke at få afprøvet opskrifterne - jeg oversætter dem bare :o)

  Men prøv at smutte ind forbi på Rokken, for der kan du helt sikkert få hjælp. Ellers er det bare at freestyle lidt ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg freestyler lidt med cheesecaken. Der er ingen bund i opskrifterne, men jeg vil gerne der er fyld i. derfor hækler jeg bund modsat toppen med indtagninger. Tror jeg lykkes :)

  SvarSlet
 4. Det lyder da bare helt rigtigt...dejligt at du freestyler. Hvis du kaster et foto ind på din blog, så skal jeg da ind og lure :o)

  SvarSlet
 5. Jeg er ikke så god til at få sendt dig en kommentar. Men jeg nyder din side rigtig meget, der er opskrifter på så mange sjove ting. Vil du forklare mig hvordan man laver en magisk ring?

  SvarSlet
 6. Hej Tanja,

  Det er bare dejligt, at du vil lægge en kommentar. Dejligt du kan bruge siden.

  Uha, den magiske ring er rigtig nem, når først man kender den, men den er svær at forklare på skrift, men her er der en rigtig god video, der viser hvordan du gør: http://www.youtube.com/watch?v=FHYVutk2iYY

  Alternativt, så kan du bare hækle to luftmasker, og så hækle ned i den anden luftmaske fra nålen.

  Rigtig god fornøjelse :o)

  KH Lene

  SvarSlet